30 Mars 2009

Idag var det åter dags för ett besök på Af, ett möte i jobbgarantin för ungdomar. De mötena brukar inte vara så givande precis o det var det inte idag heller! Känns så meningslöst att sitta där tycker jag.
Nu ska jag dit där nästa måndag också, för den måndagen om 2v e ju en röd dag!!!! Ser inte fram emot det om jag ska vara ärlig!

Min moster Agneta var på besök innan idag, uppe hos mormor o morfar, så var där uppe en stund o träffade henne. Det blev en fika med.

Ikväll blir det tv i massor, man känner sig lite beroende ibland när sådana program man vill se visas! Ikväll är det ju färjan som har premiär igen, sen blir det nog spårlöst och mitt favvis program!!!

Vill skänka en extra stor tanke o kram till min bästis Johanna o hennes lilla Ludde tax! Ludde har nämligen blivet sjuk o ligger på djursjukhuset i Malmö. Hoppas han blir bättre gumman, tänker på er båda♥
Så trist när djur blir sjuka, tur det finns sjukhus för de med där de kan få den hjälp de behöver!!!!!


Lånade den här bilden från Johannas blogg, hoppas det är okej för dej gumman.
Tycker Ludde e så söt på denna bild!!!! Skönt du får hämta hem han imorn!



Kramilikram till er, o ha en trevlig kväll!!!!

Älsklings födelsedag!!!

Igår lördag var vi uppe hos pappa o Lena i Ängelholm. Det var ju också älsklings födelse dag, han fick tre par strumpor och två tröjor av mej!!!Vi hade en kanondag där. Älsklings mamma o pappa körde oss dit (pappa kommer skratta när han läser detta tror jag) vi skulle träffas vid torget inne i Ängelholm hade vi bestämt. När vi närmar oss Ängelholm, såg vi en skylt där det stod centrum på, så vi svängde in där. Hoppade av bilen och ringde till pappa att vi var framme. Att vi var vid en kyrka, o en bank. Han sa de skulle komma dit. När vi väntat en stund, såg jag en skylt där dety stod munkaljungby på och då kom vi ju på att vi inte alls var i Ängelholm utan i Munka ljungby. Tur som var hade inte älsklings förädrar kört, så vi hoppade in i bilen igen. När vi kom ut på vägen igen såg vi det var 6 km kvar. Till sist kom vi rätt i alla fall!!!! Liten extra utflykt blev det!

När vi äntligen lyckats komma rätt, så gick vi en runda i stan. Köpte en jätte tuff skjorta till Lhs brors son Alvin som fyller fyra nästa helg! Sen hittade jag en stor pyssel affär med jätte många fina saker i. Blev lite fina saker jag köpte där.

Sen gick vi hem till Lenas lägenhet. Hon lagade en jättegod middag. Kassler med potatisgratäng, sen gjorde pappa en smarrig tomatsallad!!!!

Lilla älsklingsgubben fick utstå lite plåga med under kvällen. Lena hade en spikmatta som han testade att ligga på. 5 hela minuter klarade han, de som var de värsta! Han såg ut som en spänd ballong när han låg på den, o hans rygg var helt prickig när han reste sig!!!! Stackarn! Själv vågade ja inte testa den, men funderar på att köpa en. Ska vara bra mot värk, kanske vore ngt mot min huvudvärk som man har var o varannan dag!

Klockan 21:45 tog vi tåget hem, hade varit en kanon dag!
Tack för en trevlig kväll Lena o Pappa♥

Tack också till dej älskling att vi fick fira din födelsedag ihop, o en fin dag!!



Älskling på spikmattan, under 5 långa minuter!


Hans rygg efter spikmattan!!!


Dumbo!


Glömde lägga in detta söta kort jag fick av mamma igår, är så sött!!! (valde det själv)

Rent hus!

Idag var det åter dags för den veckliga stor städningen, skönt att få det gjort! Så nu är det rent hus igen.
Var ute på tofta blommor innan o köpte en bunt roser till älskling innan, fick tyvärr bli gula för de röda var inte fina tyckte jag. Igår köpte älskling två buketter till mig i malmö, för tjugo kronor bunten jättefina var de lika fina som de jag köpte idag för sextio kronor! Så nu har vi en stor bukett roser på bordet i blandade färger jättefint!!!!

Såg en skräck film igår, babysitter wanted hette den, riktigt äcklig var den. Älskling stackarn fick hemska mardrömmar i natt om små gubbar som jagade han med kniv. Ingen trevlig dröm precis! Ska se om jag hittar en ännu läskigare film som vi ska se ikväll, så han kan bli riktigt rädd!!!

Imorgon fyller älskling år, 33 år gammal gubbe nu!!!! Köpte min sista present till han idag, så nu får han tre presenter av mej imorgon, gissa om han e nyfiken, som ett litet barn på nytt!!!
Ska åka upp till Pappa o Lena imorgon i Ängelholm, ska bli jätteskoj!!! Gå en runda på stan, o äta ngt gott.

Så här fin är vår bukett med roser. Visst e de vackra, man blir så glad av blommor!!!


Älskling som rör ner socker i sin vinsats som han satte igår med Persikovin!!!!
Älskling persikovin, ska bli kul att smaka sen när det är färdigt om man vågar, men han brukar
vara duktig på sånt!!!!


My Birthday!!!!

Vad är det för dag idag?, jo det är min födelsedag!!!!
25 år blir man idag, gammal kvinna!

Har varit i Malmö hela dagen var jätte skoj. Vi började dagen med frukost hos mamma. Sen tog vi bussen till Malmö kl nio. Var först en runda på det nya varuhuset Entre, men tyckte det inte var någon höjdare precis, så stelt o för stort!!

Köpte i alla fall två tröjor där, en på Gina o en på Mq. Det blev också en present till älskling, med hemligt innehåll.

Efter turen där gick vi vidare till en liten smycke affär där älskling köpte en present till mej, en liten berlock till mitt Thomas Sabo armband. De hade fått in jättemånga nya! Tyvärr hade de inte packat upp de än, så ja kunde bara se dem i en broschyr. Men jag bestämde mig för en Lady till sist av de nya. Lady i Lady o Lufsen!
Tyvärr kunde ja inte lägga ut någon bild, för fick ingen bra bild.

Middag käkade vi på Jensens, som alltid annars. Det blev kyckling för mej med favorit såsen, ÄLSKAR den såsen, den e bara för god. Mätt blev man också.

Efter det blev det en runda på triangeln, där vi fikade senare, älskling köpte en pannacotta som vi delade på, var inte helt fel.

Klockan halv fyra åkte vi hem igen var skönt att komma hem efter en lång dag. Nu blir det en lugn kväll framför tvn, ska se om jag hittar någon bra film att kolla på. Ska mumsa på alla godsaker vi köpte på Tasty House inte heller helt fel.

Får se till att ha ett rejält gals me vatten bara, för den ene sorten var ju inte lite starka!!!!


Dagens inköp o presenter!!!



Mina egna inköp, pike från Gina o söt Bondelid blus från Mq


Presenter från mamma. Klocka o halsband från Pilgrim!


Vår söta Ballerina fick jag av älsklingen min!!


Sött linne från Molly!!!

Andra presenter jag fått:
Present kort av pappa,
Pengar av min mormor o morfar + pengar av min moster o hennes man.
Bok av Michelle


Ha en braig kväll, för det ska jag ha!!!!
Kramissar från födelsedagsgrisen

Amigurumi Pig by MarySesami


Måndag!!!

Då var det ny vecka igen. Måndag idag, inte hänt ngt speciellt!!!
Åt middag hos mamma innan idag, fisk var evighater sen jag åt det. Eftersom inte älskling äter fisk har vi aldrig det här hemma. Så det får bli hos mamma man äter det, o det gjorde vi idag.
Vi gjorde torsk i ugnen med tomat, fetaost, och sen häller man smält smör med smulat franskbröd ovanpå. Till det hade vi kokt potatis, hollandiesås o romsås, Jättesmaskens.

Har fixat lite på mammas kjol idag, tog bort insnitten baktill, sen har jag nålat fast band uppe och nere. Ska bara sy fast banden sen e kjolen klar att användas!!!

Ikväll blir det mys framför tvn med älskling! Ska se på charterhjältar, spårlöst, och mitt favvis program!!!

Säger grattis till Anna på sy kursen, som fyller år idag. Ska få present imorn på kursen, 5 st kort av mina hemmagjorda! Alltid uppskattat!!!!!

Kramizzzzzzzar!

flowers with dew by jk10976

Kapok tree branches, some with flowers, some with leaves by Martin LaBar

Early peach flower by X.u.k.i

Playing with flowers by Dr. Hemmert
Längtar tills det blir riktig vår, o alla blommor o träd slår ut!!!!
Känns som den e långt borta just nu idag, men hoppas den kommer snart och stannar denna gång!!!


The world of the flower by AnneliesW


Ännu en vecka förbi!!!

Ja, då var ännu en vecka förbi, inte klokt vad veckorna går fort. Imorgon är det en ny vecka med nya händelser. Roliga händelser:) Min 25-årsdag på torsdag, LÄNGTAR!!!! Tänk om 25 år till blir man 50 o nästan pensionär....


Idag, söndag har det inte hänt så mycke. Söndagar är sådana där dagar då man gör sådant som behöver göras, som dammsuga, tvätta, o annat!!! Så det har ja gjort innan idag.

Min loving lagade en god middag innan, sådan hitte på mat som vi brukar kalla det för. Jag var lite skeptisk först, men det blev faktiskt riktigt gott!!! Var en blandning av potatis, kyckling, bacon, lök med bearniesås över!!

Började sy på en kjol idag av det tyget jag fick av lhs föräldarar, det blå. Har blivet bra inu, men den e ju inte klar än, men blir säkert bra!!!


Middagen igår hos Jojjo o Danne var mycket trevlig. Trevligt sällskap o mycket god mat. Tacos till förrätt, sen blev det choklad pudding till efterrätt. Älsklings favorit, så då blev han glad!

Har ätit det nu ikväll med, så då blev han ännu gladare!!!!

Ludde!!!!!!!!

Jojjos lilla tax vovve, Ludde var också med och festade igår!!!!!

Ska se Beck filmen nu klockan nio, de e jättebra tycker jag liksom Wallander!!!

Ja det var väl allt för ikväll.. ha det bäst allihop!!!!


På middag ikväll!

Idag har det inte hänt så mycket. Gick upp klockan nio, och gjorde mej iordning. Sen var vi nere hos lhs mamma o pappa och hälsade på Sigge, så skoj att se honom, gissa om han var kelig!
Älskling o jag fick våra presenter redan nu eftersom vi inte e hemma de dagarna vi fyller år. Älskling fick två fina tröjer, o jag fick en söt liten väska, o jätte fint siden tyg. Nu ska jag bara komma på vad jag ska sy med!!! Tror det får bli en klänning av det röda!
Sen var vi hemma hos mamma o tog en god fika!

Efter det har vi bara varit hemma tog en lång vila innan, så nu får jag hoppas att den där hemska huvudvärken håller sig borta som man haft nu varje dag i en vecka.
Älskling har tappat upp sitt hemmagjorda vin på flaskor idag, 26 st blev det!!!! Så nu är det bara att dricka, SKÅL!



Nu ikväll ska vi till Jojjo o Danne ute i Vomb på middag, å käka tacos. MMMM vad gott! Blir säkert en trevlig kväll, det blir det alltid när vi träffar dem!

Hoppas ni får en lika trevlig kväll ni med, med eller utan Tacos!!!
Kramilikram......

Så glad!!!

I morse kom älsklings mamma o pappa hem från thailand där de varit nu i två veckor. Å lilla Sigge var fortfarande borta.

Men så för en halvtimme sedan så ringde lhs mamma med ett glatt besked. De hade suttit o tittat på tv, när Åke hade sett två små ögon stå o kika in genom föstret. De öppnade dörren o kallade Sigge, och vem kom inom dörren om inte lilla Sigge!!! Efter två veckor så kommer han hem, jätte kelen o hungrig.
Så glada vi blev!!!
Rätt konstigt att han just kommer tillbaks samma dag som de kommer hem. Åke sa att han nog också tagit semester nu när de var bortresta! Men så skönt att han e hemma igen, o viktigast av allt att han var välbehållen!!! Lilla sigge!

 Så var Sigge tillbaks, efter två veckor på rymmen!!!


Då var det fredag igen!!!

Då har ännu en vecka gått, lika fort som alla andra veckor.
Var på kort kurs igår kväll i Malmö. Var hur trevligt som helst. Det var hemma hos en tjej som hette Caroline, och hennes mamma. Vi satt och pysslade, hann göra fyra kort tog sin lilla tid. Var skoj att pröva ngt nytt....

Så här blev korten som jag gjorde!!


Student kort till syrran, och lhs syster son!!!

Om cirka en timme kommer Johanna, då blir det väl ännu mera kort. Mycke pyssel. men det e skoj!!!

Sen ikväll ska jag vara hos mamma, ska nog äta ost bricka då. Mumsigt!!!

Ni får ha en trevlig fredagskväll allihop! Kramar


Söta Molly, som ligger o latar sig i solen!!!

Vilken Vårdag!!

Så härligt väder det har varit ute idag, rena våren! Såååå skönt, hoppas det är här för stanna. Så man kan ta fram vår jackorna, och slippa pälsa på sig en massa.
Älskling och jag var ute en lång runda innan med lill o stor vovven. Var så härligt att vara ute o gå i det fina vädret, sen fick man lite motion med, o det är ju aldrig helt fel!

Igår kväll var jag på sy kurs, var ju några veckor sen sist. Var trevligt som vanligt, lite syande och lite prat (eller ganska mycke) Hade en rolig diskusion om Michelles shorts som hon sydde förra året. De var så stora när hon tog upp dem o visade att hon sytt ihop dem hemma. Anna o jag håll god min ända tills Michelle sa: E jag verkligen så stor eller???
Roligt att skratta åt det nu efter!!!
Sydde ihopa mina ärmar till jackan igår, så nästa vecka kommer det nog börja likna en jacka än en väst.

Imorgon kommer Johanna en stund, så då blir det lite kort pyssel, ännu mera kort pyssel blir det på kvällen när, Michelle, Anna o jag ska på en kort kurs inne i Malmö!

Trevlig kväll!!!


Jag med vovvarna, efter en lång promenad i det fina vädret!!!


Onödigt möte!

Som sagt idag var jag på det där mötet på af. Skulle vara två tim, men det varade bara en som tur var. Så det var inte så jätte tråkigt! Gick ganska snabbt!

Annars har inte dagen innehållit så mycket, gjort lite kort och så.

Ikväll blir det lite tv, ska se Charter hjältar o Project Runway!

Trevlig Kväll allihop!!!

Dagens mästerverk av Linda Racz!!!







Ett och ett halvt år!

Tänk vad tiden går idag har jag och min älskling varit ihop ett och ett halvt år! Tiden har verkligen gått snabbt.
Vi tänkte fira med att laga lite extra god mat idag, sen ska vi nog se någon bra film ikväll. Det blir nog Beck eller Valkyria som lh laddade ner igår!

Annars idag har jag gjort lite fina kort, sen har det inte hänt så mycket mer.

Ska fylla i min jobbsökar lista sen tills imorn när jag ska till af, på jobbgaranti möte. Så onödigt inget att se fram emot precis. Sitta där och diskutera med andra vad man sökt för jobb, vad bryr de sig om vad ja sökt för jobb!
Nä inte ett dugg, tycker af bara har sådana onödiga saker de skickar en på!

I love YoU by ▓▒░ Emiraty ░▒▓

Heart Strings by lisaluvz [can't decide on icon! lol] Catch up soon

MY Wounded Heart .... by Heba _ photo

Lite fina bilder till min älskling, på vår dag!!! Älskar dej, tack för du finns i mitt liv!
Puss pusssss

Vilket j-vla skämt!

Då var det skitet över, så kallade festivalen! Vilket skämt, i år passar det varkligen med rubriken FEL LÅT VANN!!!
Hur fan tänker svenska folket, skicka det bleka spöket med fjäder vippan till Ryssland. Nä det är bara ett stort skämt alltihopa!
Snälla, snälla kan någon svara på hur denna tant med sin gapiga röst kunde gå o vinna. Snälla, snälla någon som har ett vettigt svar på dettta. Nä tänkte väl det!

Lägg ner skitet säger jag bara!

Helg!!!

Då var det helg igen, fredagen den 13 igår! Men ingen otur för mej inte! Brukar klara mej utan några stora olyckor.
Hände inget särkilt igår, flöt på som vilken annan dag som helst.

Idag lördag, har jag varit en stund hemma hos mamma, var också en runda på Pema och handlade lite saker till mina kort! Så ikväll ska det göras många fina kort, med de nya 3d arken som anlände igår från stämpelgården!

Var inne och kikade på min systers blogg igår, tyvärr gick det inte och länka till den. Utan man får söka på Google, på Sophie Racz så kan man hitta till hennes blogg! Märks att den tjejen vill bli journalist, och har jobbat på olika redaktioner, och skrivet många krönikor! Hon skriver ju jätte bra!!!! Var kul att läsa och titta på hennes foto!

Little Sis!!!

Idag har också Matilda vovven namnsdag, vår lilla passe hund som bor hos oss nu. Det firades med att hon och Zimba fick lite hund godis innan, som självklart blev väldigt uppskattat!!!

Ikväll blir det film, med godsaker därtill.

Nu ska ja in å kika på skopunktens hemsida, efter skor som ja ska få på min 25-års dag!!

Visst e de söta!!!

Trevlig lördags kväll!

En helt vanlig torsdag!

Idag har det varit en dag som alla andra dagar, inte hänt så mycket.
Har varit i älsklings föräldras hus halva dagen, sen hemma halva. Var också en stund hemma hos mamma, lh köpte jätte mumsiga bakelser som vi fikade hos mamma. Några med päron formage, och kiwikräm, sen var där choklad på de med! mums!!!

Varit konstigt väder idag, först var det rena våren ute, soligt o lite varmt! Sen i andra stunden snöar det för fullt. Tycker vädret kan bestämma sig nu! vill ha vår NU, tack!
I'm waiting for you, guys! It's still snowing!!! by Xena*best friend*
Vinter igen???
Early Spring in the air by pearceval
Vill ju ha vår nu!!!

Ikväll händer väl inget speciellt då heller, har gjort lite kort. gjorde ett till Alvin som fyller 4 nu i April. Alvin är Lhs brors son och gudson till Lh med! På kortet är spöket Laban och Lejonkungen eftersom det gillar han!!!



Gjorde också ett kort med björnes magasin, blev jätte tufft. Kul med lite sådana äldre figurer!

Ha en trevlig kväll på er!! Kramilikram

Kort Pyssel:)

Idag har jag gjort lite fina kort, ett med Turtels på. Det ska Lhs brors barn Emil få när han fyller fem. Han gillar Turtels därför valde jag det motivet till honom!!!


Turtels Kort till Emil!


Annat sött kort som jag gjorde idag, med morehead!


Tänkte bjuda på ett gott recept som vi gjorde idag!

Hamburgare på rostat bröd med lökröra!!

Färs, blandas med krydder, persilja och röd chili.
Stekes som biffar.

Lök stekes, blandas med tomat pure och rött vin.

Pensla rostat bröd med smält smör med vitlök i.

Lägg biffarna på brödet, sen lökröran överst och du har en jättegod middag!!

Nu ska jag se på den nyaste av filmerna fredagen den 13, kommer bli rädd tycker hans mask e läskig!
Buuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!


God kväll Allihop!!!

Då var snart ännu en dag förbi! Denna dag har varit en rolig dag, bortsett från min förkylning! Blev riktigt täppt i näsan innan idag, och nu rinner den bara, usch så jobbigt. Får väl säga krya på dej till mej själv och hoppas det går över snart igen.

Har varit nere i älsklings föräldras hus nästan hela dagen. Klockan ett kom Johanna, sen gjorde vi kort och fikade choklad muffins med goja i! Hann göra fem kort, blev fina. Johanna hade lite krångel med sitt tiger kort, men efter mycket krångel blev det riktigt fint! Var en trevlig pyssel stund tillsammans...

Ikväll skulle jag egentligen på kurs nu när den äntligen inte blev inställd, ja då går man o blir förkyld i stället, bara så typiskt!!!

Så fick stanna hemma, titta på tv, göra lite mer kort, och käka glass som vi köpte av glassabilen igår.
High Five hette påsen vi köpte, har inte hunnit smaka alla än men visst ser de goda ut!!! Frestad???

Köpte lite fina scrappbook papper hos Cattas innan som nog ska bli fin bakgrund till några kort.

Ni får ha en bra tisdags kväll, massa kramar från mej!!


Måndag och ny vecka!

Då var det måndag igen och en helt ny vecka!
Idag har det inte hänt så mycket, var på af innan idag, till ingen nytta som vanligt. Vad är de till för egentligen, de gör ju inte ett skit för en. Skicka en på onödiga saker de kan de! Nu ska man sitta där varje måndag, och diskutera vad man hittat för jobb med de andra, vad gör de för nytta för mej, nä ingenting!

Riktigt härligt väder har det varit idag, lite vår i luften känns det som. Varmt i luften, fåglarna kvittrar, ja vi får hoppas våren e på väg nu!

Har städat också idag, så har man varit lite duktid med! Älskling dammsugade, jag dammade och torkade golvet. Så nu e här rent igen,, så skönt!
Köpte en bukett tulpaner, som fick sin plats på storarums bordet. Älskar blommor, gör en gladare på ngt sätt!

Så fin med tulpaner!!!

Ikväll blir det tv, mitt favorit program är ju ikväll!


Project Runway!!



Regn, regn o regn!!!

Tycker det har bara regnat hela dagen idag, förutom nu när det e uppehåll förstås.

Känns som dagarna bara blir längre och tråkigare när det regnar, men det är väl bara för det inte finns så mycket att göra. Söndag är det ju också, så det gör ju inte saken bättre!!!


Har inte gjort så mycket idag, var ute en runda innan och letade efter Sigge, som har varit borta sen i torsdags. Stackars Sigge, är så ledsen. Hoppas han hittar hem, eller vi hittar honom!


Lagat mat har vi också gjort idag, kött med potatis och grönsaker i ugnen. Var gott!!


Nu ikväll ska jag o älskling se på tv, jag ska se på One three hill nu först, sen blir det väl Beck ikväll med lite godsaker därtill. Ska se om jag orkar göra lite kort sen har en fruktansvärd huvudvärk, så det blir nog inga kort!


Ha en bra kväll, så hoppas vi på bättre väder imorgon!


Kram på er!!! (Vi tänker på dej Sigge, hoppas du e okej♥)



Söta Sigge!!

Vi tänker på dej Sigge, hoppas du e okej och kommer hem igen!!!!


Heldag i Malmö med älskling!!

klockan tolv idag tog jag och älskling bussen till Malmö, vi hade pratat om det länge att vi skulle åka in och se bio, och idag blev det den dagen!

Vi började med att gå en runda på Hansa Gallerian, och kikade lite i affärer. Köpte en söt kofta på Gina, för 149:-, sen blev det ett linne på Mq. Tittade på linnet igår när jag träffade Johanna i ystad!
Sen var vi inne på Body Shop. Kunde inte motstå deras nya body butter körsbär så det blev en sådan burk med! Så det var dagens inköp i Malmö!

Dagen fortsatte med att vi gick till en restaurang för att äta, älskling fick bestämma vilken o då blev det Mongolian. Vi hade varit där en gång innan så det var okej för mej, för där e god mat. Kött, grönsaker, nudlar mm. Man tar upp på sin tallrik sen steker de din mat medan du väntar! Blev mätt efter en portion, Lh orkade två!!! Gottttttt var det!

Efter maten skulle vi gå upp en sväng på triangeln, men bestämde oss för se en tidigare bio än vi bokat. Filmen vi såg var Bedtimes Stories med Adam Sandler, tycker hans filmer alltid e så roliga. denna var jätte rolig, ngt jag rekommenderar!!

Vi slutade vår malmö dag med en fika på Barista, mest för vi missade bussen o hade en timmes väntetid!
Klockan 18:40 tog vi i allafall bussen hem!

Skönt att komma hem efter en lång dag!

Vill tacka min underbare älskling föe en lika underbar dag, har varit jätte mysigt! Älskar dej, min älskling. Massa pussar!!

Nu blir det Wallander,, och godsaker från Tasty House!


Dagens inköp i Malmö!


Träffade Johanna!

Igår var jag i Ystad och träffade Johanna, alltid lika skoj när vi ses. Vi gick en runda på stan och kikade i affärer, sen tog vi en fika. Jag beställde in en morotskaka, som var jätte god men mäktig, fick trycka i mej den sista biten så mätt jag var!
Hittade en jätte söt liten kofta på Mq, från Bondelid, mörkblå med vita prickar på. Tycker de har så fina kläder från det märket! Sen köpte jag ett par jätte söta små skor till August som jag tänkte han kunde få nästa gång vi träffar honom. De var så gulliga med Barba pappa på.

Igår på kvällen hände inget speciellt, min älskling och jag sov i honoms mammas o pappas hus med vovvarna. Så det blev lite film o godis!

Idag ska vi till Malmö o ha en heldag, ska bli så mysigt. Shoppa lite, äta gott sen ikväll blir det bio.

Ha en bra lördags dag allihop!

Små söta Barba Pappa skor till lille August!


Min Älskling!

Min älskling! Du är jättefin i dina nya kläder!!


Passar Matilda

Nu tror väl många att Matilda e ett litet barn men hon e faktiskt ett söt liten vovve. Hon ska bo här nu hos oss i två veckor.

Matilda tillhör lhs mamma och pappa som åkte till Thailand i går kväll, så ställer vi upp som hundvakter. Roligt för vår hund Zimba som får en lekkamrat! Synd om vår KiseMise som e rädd för Matilda vi får hoppas hon vågar komma in ikväll, vi får väl försöka locka in henne!


Imorgon ska jag träffa min bästa kompis Johanna i ystad. Det blir väl en runda på stan, kanske en fika på något mysigt fik, ser fram emot att träffa dej vännen!

Nu ikväll ska jag och älskling laga mat sen blir det väl någon film!


Matilda, som just nu bor hos oss!!

Zimba vår egen bus vovve!!

Blus o Björn Borg Troser som jag köpte idag!!


Söta 3d kort!

Ikväll gjorde jag lite 3dkort, så här blev två av dem. Visst är de söta, gillar motiven jätte mycket. Ska lägga ut dem på min hemsida nu.
www.mycardshop.se


En helt vanlig dag!

Idag har det inte hänt så mycket. Var en runda i byn med älskling, inne på Unos och kikade så mycket fina vårkläder de fått in där. Hittade en jättesöt blus som var vit o blå randig, och ett par Björn Borg troser, älskling hittade en jätte snygg vår jacka och en tröja. Du kmr bli såååå stilig älskling. Var också hemma en runda hos mamma och fikade semlor, som var jätte goda! Busade lite med mamma lille sambo (katt) Molly hon e så söt busig e hon med den lilla chamören!

Lh, vann på tipset idag alltid skoj med en extra slant, grattis till dej älskling!

Mycket mer än så har det inte hänt idag, ska laga mat lite senare, kycklinggryta med ris mmmm vad GOTT!!

Fick mina 3d ark som jag vann på tradera idag så gör väl några söta kort av de sen ikväll kanske!

Kramar i massor!


Lilla söta Molly, som leker Tittut under sängen!

Vår söte KiseMise


Tröja från Gina


Kass med muffins på


Köpt idag!!


Shopping i Lund!

Idag åkte jag och min mamma in till lund. Skulle ju på kurs ikväll, men fick ett mess en stund innan mamma skulle ta bussen hem att den hade blivit inställd igen andra veckan i rad. Margareta är fortfarande sjuk. Synd hade sett fram emot kursen ikväll så jag kunde fortsatt med min jacka. Nu ser det ju mest ut som en tråkig väst. Så vi åkte in lite innan för jag skulle upp och lämna mitt cv i en butik, rabalder till ett jobb. Lite shopping blev det ocså idag, köpte en tröja på Gina på rea för halva priset jätte söt. Sen var vi uppe på Lagerhaus, så söta saker med muffins de hade fått in, har blivit helt tokig i muffinssaker. Hittade ett ljus och en kass som jag fick av mamma. Bra att ha en sådan kass att packa i när man ska in på kurs och så. En snabb lunch på Burger King blev det med. Trevlig dag har det varit. Ikväll blir det The Hills, och lite kort göre!!! Massa Kramar till er, från mej!

Shoppingdag:)

Idag var jag och min mamma i ystad en runda. Vi gick och tittade i affärer och så fikade vi på cafe Diana.
Var trist väder för en shopping dag men vi hade det trevligt ändå!
Köpte ett par jeans på JC, av märket Killah, jättesnygga. Var visserligen ganska dyra men det är ju jeans nu för tiden.
Sen hittade jag två jätte söta fat, liknar små kakformar, tänkte ha de på köks bordet med värmeljus i. Kostade bara 10:- kr st på levande hem, så mycket fint i den butiken. Söta klister märken till mina kort blev det också. Var inne på MQ, så mycket söta vår kläder de fått in, hittade en jätte söt blus från bondelid som jag tänkte önska mig i 25 års present av LH!

Min älskling har varit i malmö med Jimmy idag, och handlat lite.

När vi kom hem gjorde vi tacos, mmm så gott det var!

Ikväll ska jag göra lite kort, och se på tv. Mitt favoit program börjar idag, nämnligen Project Runaway. Bara älskar det programmet, är så skoj att se!

Dagens köp!!!!



Barndop

Idag har vi varit på barndop i V Klagstorps kyrka. Lars-Henriks bror Bengt o hans fru Evas minsta son skulle döpas.
Namnet de hade valt att ge han var: August Alexander Sören. Han e sååå söt, den lilla gullungen.
Lars-Henrik är en av hans tre faddrar.

Våra presenter till August var jätte söta strumpor, som liknade basket skor, bra tips att ge till de små. Finns på www.bluebox.se, sen fick han även tröja, och en tummen mjukis djur.


PRESENTERNA TILL AUGUST, FINT INSLAGET.


Lars-Henrik med lille August!

Alice och August!

Lars-Henrik, Evas moster, Eva oc Bengt (August föräldrar) och Emil, storebror

Efter dopet bjöds det på mat hemma hos familjen i Klagshamn, jättegoda smörgås tårtor en med räkor och en med rostbiff. Jag valde den med rostbiff, mmm så god den var, en av de godaste jag ätit!
Sen blev det hallon tårta och kakor.

Jätte trevligt har det varit idag, ett jätte lyckat dop!


Lyckad blev kvällen också igår, när vi hade gäster. Åt och drack gott, tittade på melodi festivalen som i övrigt var ganska tråkig med dåliga bidrag tyckte jag. Agnes dress eller vad man nu skulle kalla det var ju bara för gräslig!

Farmor och min faster hade ju beställt 30 kort som de blev jätte nöjda med. SKOJ!!

Så till sist får jag väl skriva att det har varit en jätte lyckad helg!!!
Hoppas ni också haft det!

RSS 2.0