Trädgårdsland!

Idag har älsklingen o jag fixat allt i vårt trädgårdsland. Lh har jämnat ut den sista bungen, sen räfsade han fint, sen var det bara att så! Vi började med att sätta  potatisen, hela fyra rader blev det. Sen sådde vi ut allt annat i fina små rader! Var inte helt enkelt att få dem raka, men hyfsat rakt blev det! Så nu får vi vänta o se om där kommer något.

Har också sytt klart min kjol som ja började på igår, inte illa att sy klart den på två dagar. Blev hur söt som helst, mycket finare än jag trott.

Så tycker jag varit riktigt duktig idag, gjort klart två saker. Fast utan älsklingen min hade jag nog inte klarar av trädgårdslandet, så ett stort tack till honom!!!

Imorgon ska jag till mamma hela dagen, för älskling ska jobba! Blir lite kort sen kurs på kvällen.
Fick en beställning idag på ett dop pojkkort, som en som jag går på Af ihop med beställde!!!! Alltid skoj med beställningar!

Mina kort hittar ni på min hemsida   www.mycardshop.se

Ha det bäst! Kramar


Så här söt blev min kjol!!!!

Shopping:)


Idag söndag känns det som vi varit hela skåne runt typ. Älsklingen, mamma, Jimmy o jag har varit ute en lång runda idag å kört! Först tog vi en sväng till Ikea, var ett tag sen man var där så det var skoj!
Köpte lite småsaker, som tre krukor som var jätte tuffa, sex st nya glas me blå blommor på, behövde verkligen nya glas!
Sen blev det en ny toaborste, sex kronor så det var billigt! Hittade också lite baksaker som Didrik ska få i present, jätte tuffa bak formar o lite annat!

Sen körde vi ut till Svågerstorp, jag o mamma gick en runda till Stoff o Stil. Har velat dit
länge, o idag kom jag äntligen dit! Köpte ett jätte sött sma blommigt tyg som jag ska sy en kjol av, blev också ett lila fodertyg, dragkedja o band, allt för 140:- ett riktigt fynd tycker jag! Var skoj att gå där så många tyger det fanns!!!

Efter det körde vi till Staffanstorp o käkade hamburgare var så gott, var super hungrig! Sen gick vi en runda till Skåne planter, hittade små växter till mina krukor från Ikea, blev mycket fint!
Vi köpte också lite blandade fröer som vi ska så i veckan i vårt stora trädgårdsland!

Igår lördag var mamma o jag inne en runda i Malmö o shoppade lite. Blev ett par svarta leggins från Gina. sen ett par skor från Din sko!
Fick också en berlock till mitt armband av mamma en färglad liten blomma!!!

Annars har det inte hänt så mycket sen jag skrev senast, hämtade min svarta skinnjacka på Unos i torsdags, bra med en svart jacka som passar till allt, blev en aprikos klännining o en rosa kofta med! sen fick älsklingen ett par nya skor av mej. Ska bytas imorn för de var tyvärr för små!!!!

Ikväll blir det lungt, lite tv o mys i soffan!!!!

Kram på er alla!!!!


Svart jacka från Unos

Söt muffinskudde från Lagerhaus!!!

Kisemise fick nya skålar o underlägg från Ikea!!!

Klänning från Unos

Så här fint blev det me krukorna!!!


Älsklingens roliga solbränna efter jobb ute!!!


Älsklingen var o jobbade i Staffanstorp i fredags, där de hade tre sådana
här söta voffsingar, VILL HA!!!!

Onsdag 22/4

Idag har det inte hänt så där jätte mycket precis. Har varit uppe hos mamma nästan hela dagen, för älsklingen jobbat!
Gjorde ett kort innan som ja fått beställning på, av Anneli på sykursen! Ett stort bröllops kort ville hon ha, blev verkligen jättefint! Får se till att komma ihåg det imorgon bara när ja ska in på kurs.

Nu ikväll blr det lite tvtittande o kanske lite mer kort!

Kram!!


Bröllopskort!

Kort med kossor till Lhs pappa!

Kort till Lhs syster!

Sött kort med pandor!


Måndag 20/4

Hej svej på er allihopa, då var det ny vecka igen o nya tag!

Var på af innan idag, trist som vanligt. Gick igenom mitt Cv med min handläggare, hon tyckte det var bra något positivt i allafall:)

Älsklingen min har jobbat idag i Staffanstorp idag, så har varit hos mamma sen. Har gjort lite kort!

Älsklingen kom hem vid klockan 4, så nu e vi hemma ska laga mat nu, ungstekt falukorv med kokt potatis blir det!

Sen ikväll blir det tv, mitt älsklingsprogram idag, Yippie!!!!! Så mellan klockan nio o tio vill ja inte bli störd!

Imorn kommer jojjo, då blir det kortgöre sen på kvällen är det dags för syjunta!

Kramar på er!

Roliga prylar:)

Beställde just lite saker, på en sida som älsklingen hittade. www.roligaprylar.se
Jätte många tuffa saker det fanns där, en sida ni borde gå in å kika på!
Lite stil med bluebox saker!

Beställde jätte söta plåster med muffinsar i en söt plåtask, älskar ju allt med muffins på!
Sen beställde vi en Barba pappa kruka som Emil ska få i 5-års present! En sådan där det växer en växt från huvudet:) Tycker säkert han e kul!
Har själv en sådan, med en smultron planta i!

   

Såhär ser sakerna ut vi beställde; får se vilken färg det blir på krukan, fick man inte bestämma själv, lite synd tycker jag!


He det bäst! Kramizzzzzar!


Mormors födelsedag!

Idag den 18/4 är det min mormors födelsedag, vi var där uppe en stund i middags o firade henne. Min moster o hennes man var också där. Vi åt jätte smaskig smörgåstårta med räkor som var jätte god. sen bjöds det på kakor till efterrätt, som också de var mycket goda!!!!

Igår fredag var jojjo vänsingen här ett tag o pysslade, vi gjorde några kort som blev väldigt fina! Lh älsklingen försökte också göra ett kort blev väl inte så mycket till kort, men han försökte i alla fall! johanna o jag skrattade så vi låg dubbla!!!

Sen igår kväll var lh o ja hemma hos mamma, vi spelade kampen mellan man o kvinna! 3 omgångar spelade vi, mamma o jag vann 2 ggr o älsklingen 1 gång!

Älsklingen hade så roliga svar på vissa frågor: Tex vilken är kvinnans bästa vän!
Älsklingen svarade dildon, han är ju kille så kunde man förvänta sig något annat svar av honom? Rätt svar är ju diamanter, nu vet du det till nästa gång du får frågan älskling!

Sen fick han frågan om någon köksväxt, som hade stora blad som man kunde göra god paj av! Rätt svar var rabarber, men älskling svarade murgrönan, har någon smakat murgrönepaj, nej tänkte väl det!

Jaja roligt hade vi i alla fall med många knasiga svar!

Ha en braig kväll allihopa!!! Kramilikram

Torsdag 16/4

Torsdag idag igen, inget speciellt händer idag. Förutom att jag ska in på sykurs ikväll igen.
Första torsdagen jag åker in! Ska bli skoj, hoppas bara inte vi blir alltför många, brukar nog vara en hel del på torsdagar! Alla vill ha sina kläder färdiga, så det blir väl lätt så då!

Johnna och jag hade en trevlig pysselstund igår, hann göra 5 st studentkort! Blev verkligen jättefina! Är klar med min beställning på studentkort nu. Gjorde två kort av de runda, så fina de blev. Ska nog beställa fler sådana papper snart!

Ha en trevlig dag allihop! kram kram

Visst blev de snygga?


Fint blommkort i lila!



Studentkort till Michelle!


Gott o Blandat!

Igår kväll var jag på sykurs igen, börjar närma sig slutet nu. Bara tre gånger kvar nu, tur man får åka in på torsdagar också. Så det tänker jag göra! Man vill ju bli färdig med sin jacka. Igår sydde jag fast min krage, så nu sitter den säkert fast i det som ska bli en jacka till slut! Börjar se mer ut som en jacka nu, än en trasig väst.
Får väl lägga in en bild sen när den e klar.

Idag började jag dagen med storstädning, för det behövdes verkligen. Zimba han fäller ännu mer nu, stora tussar ligger här lite här o där! Så skönt att fått det gjort!
Hängde upp nya gardiner i köket, spets gardiner med blommig kappa i rosa, blev hur sött som helst!

Nu om en stund kommer Johhana. Ska göra lite kort, ta en fika och he det trevligt!
Fick mina 3dark från Lottas idag som jag hade beställt, mest student för har fått en del beställningar på student kort!
Beställde också några runda papper i olika färger, tänkte göra några student kort av dem kan nog bli tufft.
Lägger ut lite bilder sen idag kanske!

Kramizzzar på er allihop!

Påsken!

Långfredagen:
I fredags var jag hos mamma större delen av dagen. Vi var hemma lite på förmiddagen, sen var vi o åt lite smått hos mamma på kvällen. Lite påskmat kan man väl säga! Sill blev det ingen för min del för det äter jag inte!
vi hade en trevlig kväll, som var ganska lugn!

Påskafton:
Denna dag grillade vi ute i det fina vädret, som var jätte härligt. Det blev spett, med min goda poptatissallad(Hemligt recept) Lh gjorde baconlindad sparris o tre sorters sås! Allt var så jättegott, men det är det väl alltid med grillat!
Vi hade en helt okej kväll!

Påskdagen:
Idag var vi bjudna till älskilngens mamma o pappa på lite påskmat o annat gott. Lhs syster o ena bror var också där med sina familjer! Det var en jättetrevlig dag med massor av god mat, så man blev riktigt mätt i magen!

Annandag påsk:
Idag har det inte hänt så mycket. Älsklingen har börjat med vårt stora trådgårdsland som vi ska göra!
Han e ute nu o kör med en jordfräs eller vad de nu heter, är inte så bra på sådant. Min hjälp får han när det är dags att så o göra fint i landet:)
Det är ju mycket som ska sås, potatis, lök, sallad, gurka, rädisor, morötter, lite blommor! hallon o vinbärsbuskar ska vi också ha i vårt stora land!

Hoppas ni har haft en trevlig påsk, min har väl varit helt okej!
Kramilikram!!!!

Tänkte bjuda på en tuff bild på Molly, från långfredagen hos mamma!!

Visst ser jag farlig ut?

Mormor o Morfar!!!

Glömde att skriva innan att älskling, mamma o jag var uppe hos morfar o mormor innan vid fem o hälsade på dem!
Vi köpte med oss en god kaka som mormor skulle bjuda på. Hade också en bukett tulpaner med oss, eftersom mormor tycker jätte mycke om tulpaner!

De blev jätteglada att vi kom, var mysigt att träffa dem. Blir inte lika ofta man ser dem nu som förr, när man träffade dem varje dag.

Stackars mormor so gick o ramlade i måndags o har fått en skelettskada i sitt ben. Har fått något så kallat ställningsbandage, i stället för gips som nu ska ha ett tag!!!
Hoppas det blir bra snart!!!

Kram till er mormor o morfar!!!!♥


Tulpaner by YlvaS Tulpaner 5775 by Majsan of Sweden
Mormors Älsklingsblommor!!!


Skärtorsdag!

Skärtorsdag.... O ännu en dag förbi! Ännu en fin vårdag!

Min bästis Johanna var här innan idag, vi gjorde lite kort som vi brukar göra när vi ses. Blev jättefina, fick gjort två studentkort o två andra! Kul att göra studentkort, blev verkligen fin med lite ny stil! Mot förra årets man gjorde de var ju int för vackra!
Tack för en trevlig pysselstund vännen, hoppas vi kan ses snart igen....

Älsklingen o jag var uppe hos mamma vid 11 tiden idag, o åt en god frukost. Fick ett par jätte söta små pilgrimsörhänge av mamma och en fin blomma!

Ikväll ska vi se på Grannfejden o sen blir det nog en film Låt den rätte komma in, blir det!
Till dette lite Tortilla chips med quaqemole(eller hur de nu stavas) krångligt ord det där men ack så gott!

Dessa två studentkort gjorde jag idag,, visst e de fina?


Med den söta påsk bild, på vår ännu sötare lilla KiseMise, vill jag önska er alla
en riktig Glad Påsk♥


Påskpresent!

Såååå härligt väder det är ute ikväll, gjorde inget att det regnade lite innan idag, när det är en sådan fin vårkväll. Hoppas det blir så fint väder hela helgen så man kan grilla ute!

Fick en påskpresent av älsklingen innan. En mini plattång, jättesöt är den rosa med lite mönster på. Har velat ha en sådan jätte länge, o nu äntligen fick ja en!!! Ska prova den imorn.

Nu ska jag o älsklingen gå o göra mumsiga snacks!
Tänkte dela av mig med det goda receptet:

Tacochips, de med chilismak tycker ja e godast!

Sen lägger man lite tacosås på ett chips, därefter en skiva squach, en skiva chorizo korv o på toppen riven ost!
Sen in i ugnen till osten smällt! Lovar att det är super duper gott! Något som måste provas!


Min miniplatttång, visst e den söt?


De mycket goda snacksen!!!

Vårfint på gården!!!

Idag har vi varit ute en stor del av dagen o påtat på inner gården. Jag o mamma var ute på Tofta o köpte lite penseer o lite annat! man fick 24 st för 150:- så det köpte vi, blev vars 12.

Älskling köpte ännu fler sen på Zorina 10 st för 49:- var lite billigare, så typiskt men så e det!

Så nu har vi massor med blommor på hela vår innergård blev jättefint, älskar blommor.
Lite småkrukor här o där, sen satte vi rätt många i vår running som vi kallar det! Trädet i runningen blev också pyntat med fjädrar, jätte tjusigt!

Vårt lilla vita möblemang kom också fram idag!

Så nu har vi fint på innergården alltid något, nu har vi bara sädär restan av hela trädgården kvar. Får bli en annan dag man kan ju inte hinna med allt på en gång, tyvärr!

Allt påskpynt här inne e också på sin plats. Fick jättesött pynt av mamma idag, en liten tuppkruka med blomma i, sen två tuppar en svart o en vit. Passar bra till mitt påskris i storarummet där jag just har svarta o vita fjädrar!
Sen fick jag också ett jätte sött ställ med en blomma i o ett saltkar, var riktigt tufft!

Nu om ett tag ska jag ner i byn o fixa någon påskpresent till älsklingen o mamma som jag ska lägga i påskäggen!!!

Ha en fortsatt bra dag allihop, o en riktig bra påsk!
GLAD PÅSK!!!


Så här fin blev det i vår så kallad running!

Våra små trädgårdsmöbler!

Lite fint påskpynt!

Alvins kalas!

Då har vi varit på kalas ute i Vanstad o firat Alvins som fyllde 4 i fredags. Var ett trevligt kalas med god mat!
Åt lite påskmat o annat gott! Jättegoda kakor som Annika bakat! Sen blev det tårta, Som Tim o Didrik hade gjort. Var jättefina, den ena var med Bamse o en massa små dunder honungs burkar jätte söt var den!

Alvin blev glad för sina presenter som han fick!

Lh o jag fick också presenter av Bengt-Åke o Eva. Älskling fick en bok o jag fick två jättefina ljuslyktor, o en jättesöt blomma!

Fina presenter!


Den söta Bamse tårtan!

August har precis ätit mat! Ser ut som han tyckte det var gott!!

Födelsedagsbarnet öppnar presenter!


Dagarna som gått o idag!!!

Torsdag! Denna dag var ju som en vårdag, jätte fint väder ute. Älsklingen min jobbade denna dag, var med hans mamma på morgonen o lämnade han i Vanstad!
Efter det var jag hos mamma, gjorde lite kort o så.
Klockan halv två kom jojjo vänsingen o hämtade mig, sen körde vi en sväng till Pema!
På vägen körde vi förbi Lh o hans jobb kompis lustigt nog. De jobbade på en åker en bit i från Pema!
Ingen trevlig doft de spred omkring sig precis, skiten de körde ut, fy vad det luktade!!!!
På Pema blev det lite kortskaker (skulle ju vara konstigt annars)

klockan åtta på kvällen kom älskling hem o var helt slut så det blev ganska tidigt i säng den kvällen!!!

Fredag! I fredags var Lhs kompis Martin här. Vi mötte han på busstationen klockan ett. Gick där efter hem till oss och fikade. Satt och solade en stund eller rättare sagt i två timmar. Var behagligt skönt sol väder. Inte sådan jobbig värme som det är på sommaren när man knappt kan ligga ute utan att bada (tur man har pool här hemma då)
På kvällen var vi på gondolen o åt, blev en hel del festande, för grabbarna då alltså!!!

Lördag! Var hemma hos mamma hela dagen. Var också en stund uppe hos mormor o morfar, satt en stund på balkongen, var ju nästan som sommar ute!!!
Lh var med i rydsgård o lämnade Martin. Halv nio var han hemma, då gick vi till konsum o handlade mat.
Blev en sen middag men god!

O så idag........ Då var det söndag igen o sista dagen på helgen.
Började med min uppgift som jag har till imorn att göra, när ja åter ska till af:(
Sen har det blivet en stor påsk städning här hemma idag, så skönt att få städat det behövdes verkligen!
Ska på kalas ikväll o fira Alvins fyra årsdag! Alvin är Lhs brorsson o gudson.

Nä, nu har jag inte tid me er mer, ska ta o påsk pynta lite här nu hade ja tänkt!!!
Ha en fortsatt bra dag, sista dagen på helgen!


Presenter till Alvin! En tröja o en skjorta. Även en gullig elefant!
Kort med spöket Laban o Lejonkungen på!

Tisdag o Onsdag!!!!

Igår var det tisdag, o då var det åter dags för syjunta på kvällen. Fortsatte med min jacka, som nu har fått ärmar! igår hann ja börja på min krage, ska försöka vara lit flitig här hemma o sy lite tills nästa vecka. Bara 5 ggr kvar på kursen, inte klokt vad tiden går fort. Får nog ta o gå några torsdagar med så jag hinner bli färdig med min jacka!

Idag onsdag har det väl inte hänt så mycket, var hemma hos mamma en stund innan o hjälpte henne att hänga upp nya gardiner, blev jätte snyggt! Sen gick vi hem till oss, älskling lagade sin goda chili con carne, som verkligen e jätte god!!!!!
Tack älskling för en god middag!

Har också varit ute en lång runda med Zimba innan idag, har ju varit kanon väder nu i eftermiddags. Om det blir så fint väder imorgon så är det nog dags att ta på vår jackan kanske???
Hoppas våren är här för stanna!

Ikväll blir det lite kort göre, fick mina 3d ark jag beställde från Kickis hobbysida igår. Var verkligen jätte söta, så många fina! Kul med lite nya motiv.
Sen blir det väl lite tv, ska nog ladda hem någon bra film, bara skit på tv ikväll tycker jag!

Imorgon ska ja och jojjo vänsingen en sväng till Pema, ska bli skoj att ses vännen!!!

Trevlig kväll allihop, och en massa massa kramar!

Några av de fina korten jag gjort igår o idag!!!!






RSS 2.0