Åkande skoj:)

Zavannah älskar att åka rutschkana när vi e på lekland! Även på öppet hus brukar hon åka! Så idag blev det till att åka till bo Olsson o köpa en liten. När det blir varmare ute får de åka ute, men fram tills dess får den stå här inne! O lika bra går det för det är lika skoj ändå:)


Öppet hus och nyöppning!

Idag har vi varit på öppet hus, idag var faktiskt älskling också med:) o det tyckte zalli var skoj! Fick gjort ett fint solskydd till bilen med Puh o nasse på, riktigt fint blev det!

Efter det blev det lunch på gondolen som slog upp portarna idag igen var verkligen jätte fint. Har sett lite av det innan då min pappa känner ägaren:) blev lövbiff för oss en gammal favorit!

Har också hunnit med bo Olsson idag, blev två fina ljuslyktor till köket, strumpbyxor, body, o lego till zavannah!

Nu ser vi på film som älskling laddat hem e väl sisådär bra:(

Kramkram från oss


Måndag 16/4

Då var det måndag igen o ny vecka! Denna måndag startade med öppet hus mellan 9.00-11.30 Efter det blev det en tur till affären och därefter gick vi hem o åt middag! Blev älsklings Thaiwok från igår, som verkligen e jättegod:) Resten av dagen spenderar vi hos mamma, eftersom älskling jobbar till 20 ikväll! Resten av veckan har vi inget inplanerat, blir dagis för Zavannah som vanligt! Sen på lördag ska jag till Malmö för att träffa min faster! Blir lite shopping o god mat! Ha en fortsatt bra måndag!

Tillbaka igen....

Tänkte försöka börja blogga igen, känns som man saknar det lite! Men sen e det en hel del tråkiga saker som hänt som gjort att man inte riktigt haft ork.
Först vid jul gick min morfar bort, och för ca 1 månad sen min mormor! Så visst har det varit tufft för oss men det e då det e tur man har sin familj som finns för en och andra ljuspunkter som gör att man får ork igen!

Annars är väl allt som vanligt i våran liv, allt flyter på och barnen mår bra! Lilla zalli går nu och snart e det dags för inskolning på dagis! Zavannah trivs bra på dagis o det e skönt:)

I maj åker hela familjen plus mamma till Turkiet ska verkligen bli skönt efter allt som hänt! Känns som det behövs.

Ja det var väl en del av det som hänt o kommer hända framöver känns skoj att vara tillbaka här, lite lättare att skriva inlägg från iPhonen istället för att behöva starta datan!
Så lovar återkomma snart igen!

Kramar från oss:)


RSS 2.0