Älsklings födelsedag!!!

Igår lördag var vi uppe hos pappa o Lena i Ängelholm. Det var ju också älsklings födelse dag, han fick tre par strumpor och två tröjor av mej!!!Vi hade en kanondag där. Älsklings mamma o pappa körde oss dit (pappa kommer skratta när han läser detta tror jag) vi skulle träffas vid torget inne i Ängelholm hade vi bestämt. När vi närmar oss Ängelholm, såg vi en skylt där det stod centrum på, så vi svängde in där. Hoppade av bilen och ringde till pappa att vi var framme. Att vi var vid en kyrka, o en bank. Han sa de skulle komma dit. När vi väntat en stund, såg jag en skylt där dety stod munkaljungby på och då kom vi ju på att vi inte alls var i Ängelholm utan i Munka ljungby. Tur som var hade inte älsklings förädrar kört, så vi hoppade in i bilen igen. När vi kom ut på vägen igen såg vi det var 6 km kvar. Till sist kom vi rätt i alla fall!!!! Liten extra utflykt blev det!

När vi äntligen lyckats komma rätt, så gick vi en runda i stan. Köpte en jätte tuff skjorta till Lhs brors son Alvin som fyller fyra nästa helg! Sen hittade jag en stor pyssel affär med jätte många fina saker i. Blev lite fina saker jag köpte där.

Sen gick vi hem till Lenas lägenhet. Hon lagade en jättegod middag. Kassler med potatisgratäng, sen gjorde pappa en smarrig tomatsallad!!!!

Lilla älsklingsgubben fick utstå lite plåga med under kvällen. Lena hade en spikmatta som han testade att ligga på. 5 hela minuter klarade han, de som var de värsta! Han såg ut som en spänd ballong när han låg på den, o hans rygg var helt prickig när han reste sig!!!! Stackarn! Själv vågade ja inte testa den, men funderar på att köpa en. Ska vara bra mot värk, kanske vore ngt mot min huvudvärk som man har var o varannan dag!

Klockan 21:45 tog vi tåget hem, hade varit en kanon dag!
Tack för en trevlig kväll Lena o Pappa♥

Tack också till dej älskling att vi fick fira din födelsedag ihop, o en fin dag!!



Älskling på spikmattan, under 5 långa minuter!


Hans rygg efter spikmattan!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0