Sommarvärme, Ogräs, o Valpbad:)

En passande rubrik på några av dagens händelser!

Vi började dagen med några timmar i trädgården, innergården tog vi först. Allt ogräs skulle bort. Mamma var också här o hjälpte till, En stund senare kom även Jimmy, så lite hjälp från honom med tog det inte så värst lång tid att få bort allt!
Vi tog även ogräset ut mot vägen, jobbigast var det att rensa bland stenarna där men det gick det med.

Tur med vädret hade vi med, var nästan för varmt här inne på gården. Har ju varit rena högsommarn idag ju. Men, men man ska väl inte klaga på onsdag ska det bli kyligt o regn igen.

Imorgon ska mamma o jag nog ta bort allt ogräs vid poolen bland plattorna där. Senare i veckan ska nog älsklingen börja tömma poolen, så den blir badklar!!!! Hade varit skönt en dag som  denna att ta ett dopp, men inte i det vattnet som är där nu!

Lille Kasper villeockså gärna hjälpa till idag. Först hade vi han lös, o det gick väl bra till en början. Men sen när han fick syn på Kisemise blev det fullt ös på honom, jagade den stackars katten genom trädgården o jag efter, När detta hände ännu en gång fick han bli kopplad. Hade ju inte tid att springa o jag den lille rackarn hela dagen:)

När vi inte orkade vara ute mer tog vi en runda ner till byn. Fick handlat lite mat o annat gott, köpte sockerärter till middagen på torget, blev även en vattenmelon som vi ska äta till glass nu snart! Gotttttt!!!!!!!!!!!

Älsklingen köpte även en flaska hund schampoo till lill vovven, så när vi kom hem duschade vi honom så han blev riktigt fin o luktade gott. Han så ju ganska rolig ut när han var blöt i sin päls, vet inte vad han liknade! Men han gillade det i allafall. O fin blev han, så fluffig i sin päls!!!! Nu får vi hoppas han håller sig ren!

Efter det lagade älsklingen en god middag, bestående av kött, en ny sorts potatis som man värmer i ugnen med grönsaker, gräslökssås, våra egna rädisor, o vitlöksbröd, var verkligen gott!!!

Nu ikväll blir det tv o mys framför soffan, mitt favvis program idag ju! Inte många avsnitt kvar av det( nu vet ja någon som blir glad)

Det blev ett långt inlägg idag, så nu får ni mycket att läsa! Hoppas jag inte tröttat ut er!

Glömde skriva att Kasper e med på bild på www.vovve.net får söka under Pomeranian!

Trevlig kväll, nu ska jag käka melon med glass, fuskit va???

Kramilikram


Kasper duschar, vad han liknar får ni avgöra själva!
En sak e säker han blev i allafall ren, o har fått tillbaks sitt
utseende som hund:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0